Meteorologjike e Japonisë thotë se shirat e dendur do të godasin një zonë të gjerë nga rajoni jugperëndimor Kyushu deri në rajonin Tohoku në verilindje. Agjencia parashikon gjithashtu erëra të forta dhe mot të stuhishëm për këto rajone. Deri në 250 milimetra shi parashikohet në rajonin Tokai, 200 milimetra në Shikoku dhe 180 milimetra në jug të Kyushu, Kinki dhe Kanto-koshin gjatë periudhës 24-orëshe deri në mesditë të së mërkurës.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.