Ramzani muaji i meshires me tradita te ndryshme dhe me nje atmosfer te pa pershkruar, Turqia esht vendi qe qindra apo mijra vjet kan trdit manifestimesh gjat muajit, POr mos anashkalohet edhe bosnja esht vendi ku me se shumti i referohen Muajit te ramazanit ata kan nje tradit te vecant dhe krijojn atmosfer te jashtzakonshme ne muajin e Ramazanit, Bosnja njihet si vendi me

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.