VİDAR, sistemi i radarit ajror i prodhuar nga Müslüm İncedal nga Gaziantep, u shtyp nga Havelsan, Aselsan, Drejtoria e Përgjithshme e Sigurisë dhe Departamentet e Inteligjencës të Forcave të Armatosura Turke. Incedal u takua me Komitetin e Etikës dhe Shkencës të Forcave Ajrore të SHBA dy herë në lidhje me shpikjen, e cila shqetësoi amerikanët. shiko pamjet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page