Kjo video permban ajete kuranore dhe argumente te fjaleve te ALL-LLAHUT, ju kisha lutur mos te paragjykoni apo te shani para se te degjoni videon, Teologu flet ne baz te Ajeteve Kur’anore, mirpo tjetra pjes mbetet se ZOTI edin me se miri, degjo videon me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page