Esht publikuar nje video ku personi i propozon martes te dashures perball QABES se bekuar,mirpo per disa njerz kjo nuk esht ne sy te mir, Disa kan komentuar Pozitivisht e disa negativisht, ne ketet video ekemi publikuar per arsye se kjo esht hera e par qe ndodh ,per me teper ndiqe videon dhe shiko reagimin e haxhilereve

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.