Rreth hyrive te xhenetit ka ligjerata te pa fundme nga hoxhallaret te cilet ata transmetohen nepermjet Transmetimeve te njerit pas tjetrit dhe ne fund duke ju referuar kisne ka then Muhammedi a.s , pra pas ksaj deklarate te hoxhes dhe te shum hoxhallarve tjer qe tregojn rastin e hyrive sikur ika par syri i tyre, jan nxitur shum komente konflikte nemes grave e burrave dhe njerzve te tjer te cilet kan komentuar ne forma negative, ne si portal kemi zgjedhur njeren video te Hoxhes Sadulla Bajramit dhe kemi ndjekur mbi 30 video te hoxhallarve te ndryshem rreth hyrive te xhenetit, ku esht ber nami duke komentuar negativisht e disa pozitivisht ne me posht kemi shfaqur nje video, dhe disa foto te komenteve negative dhe atyre pozitive, shikoni pamjet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page