Pasi bota esht stabilizuar dhe eshte kthyer ne nje jet normale , don te thot qe v!rus1 esht duke u zhdukur, por kjo gje qe po do e shihni ne video esht ne KIN ku regjimi i Kimjongut ende mban gjall vi..r.usin, duke i futur kinezet neper bokse ne form arkivoli qe ata e quajn Karantin, Ne keto pamje ka pjes ku njerzit jan te shokuar pasi qe ata sulmojn neper shtepit e tyre dhe i mbyllin me dhun duke pretenduar se jan te infektuar, madje ka pamje ku njerzit jan me teste negative por ata duke i rrahur dhe duke i mbyllur me dhun. per momentin Kina esht ne nje anktht te madh HOROR

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.