Myftiu Muamer Zukorliq zbulohet se vdiq nga helmimi
Ish Myftiu është kërcënuar disa here me vdekje, por, njëra nga përgjigjet e tij ishin: “I kam dy mundësi: tua lë fëmijëve prindin shehid, ose prind tradhtar, unë e zgjodha të jem prind shehid.”
Çka të kërkosh nga Allahu me zemer, ta jep!
Allahu të pranoftë si shehid!
Lajmi tash u be i njohur nga te gjitha mediat ne Serbi…teologu Dr. Muamer Zukurlic u godit per vdekje…
Familja e tije dje ne Sanxhak hapin procedur ndaj serbise dhe aparatit te saje te sigurise…
Rezultatet e dy ekspertizave laboratorike te ndryshme nga dy vende te huaja japin informacione dhe detaje….
helmim te shkalles se larte ne arterie nga metale te renda pluhur…!
Keto lloje sulmeve sot munden sherbimet sekrete te specializuara ti perdorin…ne ket rast dyshohet se sulmi mund te jet shkaktuar nga laseri i tejdukshem, ose ndonje sprej ne afersi Makine, Ashensor etj…

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.