Ne nje fshat te turqis fshataret burra e gra u ngriten ne protesta per disa arsye te veta apo per disa keqkupptime qe u ben ndaj fshatareve per disa teritore te tyre qe u keqkuptuan, por pastaj ata u stabilizuan dhe ben nje protest te qet, pasi policia trajtonte ne menyr perfekte grat e moshuara Hallal ju qoft, shiko videon se si policia ju lutet grave te moshuara, Videon me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page