Të paktën 168 njerëz janë vrarë dhe pothuajse 100 janë plagosur, në një shpërthim të ri dhune në Darfur. Rajoni sudanez është shtëpia e shumë personave që u zhvendosën nga lufta civile 20 vjet më parë. shiko pamjet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.