Hajduti, i cili hyri në një vend në Stamboll Esenyurt, vodhi macen në katin përdhes nga dritarja dhe u largua me shpejtësi. Megjithatë, duke dëgjuar kërkimin, hajduti e ktheu macen me taksi. Macen ktheu pasi qe ne syt e maces verejhej qe ajo deshiron te kthehet tek pronari i saj, kjo video u be virale ne rrjetin social. shiko pamjet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page