Kjo video tregon nje cmenduri te madhe pasi qe ky burr fut vajzen ne nje turm luanash duke pasur besim te madh ne te, por vajza si asnjeher e trishtuar dhe e ngrir nga frika, por ketu ndodh nje gje e kundert, shiko videon

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page