Një grua turke mesketike, e cila mbeti e bllokuar në vend për shkak të luftës së nisur nga Rusia kundër Ukrainës, u dërgoi një video të afërmve të saj në Turqi dhe tha me lot: “Ka zëra kudo. Nuk mund të shkojmë askund. Ne fshihemi nga bombat duke shkuar nga fundi në fund. Nuk flemë mirë. Na vjen turp të dërgojmë video të tilla. Nuk i durojmë dot tingujt e bombës. Ju lutemi na shpëtoni”, tha ai.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.