Me siguri secilit prej nesh i kujtohen rastet kur ktheheshim nga shkolla, shihnim disa gjyshe të ulura në bankat pranë hyrjes së ndërtesës, duke diskutuar për gjithçka dhe këdo përreth. Ky imazh i përgjithësuar i një gjysheje është depozituar në nënndërgjegjen tonë, sepse kështu përshkruhet zakonisht brezi i vjetër në filma dhe libra… Po sikur t’ju them se jo të gjitha gjyshet janë njësoj? Nëse do ta takoni në rrugë, nuk do ta mendonit kurrë se kjo ishte një grua e pjekur me nipër e mbesa, dhe aq më tepër, definitivisht nuk do të dëshironit ta takoni në një rrugicë të errët natën vonë. Edhe grabitësit preferojnë të qëndrojnë larg saj, ndërsa burrat e fortë ngrijnë kur e shohin!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page