Në qytetin Pintung, që ndodhet në juglindje të tajvanit, #toni i parë blu i vitit gjeti blerës me një çmim rekord. Një pronar restoranti e bleu peshkun me gjatësi 208 cm dhe peshë 210.6 kg me një çmim prej 2 milion e 121 mijë (1 milion e 87 mijë TL). Duke shpjeguar se ai filloi të peshkonte në moshën 13-vjeçare, Hsiao Shou-fa tha: “Ky peshk është peshku më i madh që kam parë ndonjëherë në jetën time. Kam bërë një ofertë kaq të lartë nga respekti dhe dashuria që kam për peshkatarët”, tha ai.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page