E mahnitshme.. ky gjarpër iu afrua pulës dhe të vegjëlve të saj per ti sulmuar, por ajo që ndodhi ishte e papritur /kjo eshte bota e kafshëve shtepiake ku nuk lejon qe gjarperi ti afrohej afer..Shiko pamjet me posht..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.