Ne kete video do te shihni gjahun e Ariut Grizzly duke ndjekur drerin ne mes lumit ku per aftesit per drerin ne not jan me pak te zhvilluara, ku dhe ariu per disa minuta arin ta kap gjahun e tij per shkak se ishte ne zonen e tij dhe kishte strategjin e gjahut..Shiko pamjet meposht.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.