Karim Benzema: “Ramazani nuk ka asnjë ndikim në stërvitjen time. Ramazani është pjesë e jetës sime dhe feja ime e bën Ramazanin obligim. Për mua është shumë i rëndësishëm dhe ndihem mirë kur agjëroj.” pamje me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.