Kjo eshte menyra me e bukur per ta qetsuar nje Kurban, Mrekullia e Kur’anit ndaj kafsheve ku arin ta qetsoj dhe te behet vet gati per therjen e tij..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.