FUNDI/Ferri ka shpërthyer në Tokë: Shpëthim i vullkanit në vendin ku asnjëher nuk kishte parashikime se mund te ket nje shperthim vullkani
Lajme për fatkeqësitë natyrore çdo ditë. Katastrofë 19-20 shtator. Lajmet e drejtpërdrejta për motin e keq dhe ndryshimet klimatike. Dhimbja e Tokës do të pastrojë Planetin nga njerëzimi.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page