Pamjet ajrore me dron në një vendndodhje të pazbuluar në Ukrainë tregojnë forcat e armatosura ukrainase duke shkatërruar pajisjet ruse të mërkurën.

Ndërsa lufta në Ukrainë vazhdon, raportet për humbjet e pajisjeve ushtarake kanë vërshuar mediat sociale me forcat ruse që thuhet se kanë humbur një numër të madh tankesh, avionësh, helikopterësh dhe transporti të armatosur.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page