Një tornado zjarri u formua gjatë një zjarri në një fermë në brendësi të Goias. Ky është një fenomen i rrallë natyror që ndodh kur toka është shumë e nxehtë dhe një rrymë ajri takohet me erën duke rezultuar në një gyp zjarri.

Shiko videon me posht:

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page