Nje femije afrikan qe lexon Kur’an me nje ze te mrekullueshem dhe nje kontroll i mrekullueshem mbi rregullat e intonacionit dhe daljeve te shkronjave per kete femije Zoti e bekofte dhe e ruajte.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page