Historia renqethese e nje vajze nga shqiperia pas komunizmit e cila kishte shkuar per te studiuar ne Turqi.Si ndodhi qe vajza e re e cila deri ne perfundim te shkolles se mesme nuk kishte asnje informacion reth fese islame qe ta pranoj islamin dhe kundershtimet qe i kishte nga familja e vet ne lidhje me kete tem.Ne kanallin e hxhes se nderuar elvis nacit ka publikuar nje video dokumentar.Ndiqeni

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.