Në Qendrën e Kongreseve dhe Kulturës në Beştepe Millet, me mikpritësin e presidentit Recep Tayyip Erdoğan, u mbajt finalja e madhe e “Konkursit të leximit të Kuranit” të organizuar nga TRT. Fituesi i këtij viti ishte 19-vjeçari Taip erdogan mbajti edhe fjalimin , shiko pamjet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.