Erdogan, gjatë vizitës së tij në Uzbekistan, vizitoi Medresenë Mir-i Arab në Buhara dhe recitoi nje pjes te Kuranit, ku njeri prej tyre fillon te qaj nga recitimi i bukur i Presidentit Turk Erdogan..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.