Ende pa filluar vera/ Zjar i tmershëm kaplon 33 vende të ndryshme dhe mbi 4278 hektarë të djegura
Ndërsa është raportuar se ka zjarre aktive në pyje në 33 vende të ndryshme në Meksikë për shkak të kushteve klimatike të nxehtë dhe të thatë, autoritetet njoftuan se 4278 hektarë sipërfaqe pyjore janë bërë hi në 1 javën e fundit në të gjithë vendin. pamjet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page