Ne kanalit e elvis nacit gjdo dit ka ndonje histori emocionuese.Se fundmi ai ka vendosur te shperndaj me ne nje histori te nje vajze qe kishte nderuar jete ne diten e dasmes dhe duke bere namazin e jacis.Shiko videon me pioshte per ta ndegjuar ngjarjen interesante.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page