Emocionuese/plaku kok e këmbë duke ecur 372KM,dhe duke qarë e bertitur ALL-LLAH ALL-LLAH kjo video dhe ky plak tregon qe ka dashurin e madhe ndaj ZOTIT te gjithsis, shiko videon emocionuese.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.