Emocionuese, ne kete video jan permledhur disa momente te personave me aftesi te kufizuar , kjo video esh tpublikuar me nje qellim per te gjith ata qe pritojn te falin namazin ne te shohin kete video dhe te vertetohen se nuk ka toleranc ne Kryerjen e Namazit, shiko videon me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.