Momente te bukura ndodhin ku një çifut që përqafoi Islamin kryen haxhin në Arafat dhe qan nga lumturia, edhe pse i perkiste nje feje tjeter ai kuptoi se feja e vertet ishte Islami ku shpirtnisht ndjen qe tani me i perket nje feje te vertet, nje pamje mjaft emocionale..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page