Një grup mjekësh turq vullnetarë që shkuan në Afrikë kuptuan se foshnja, e cila u soll në një spital tendë në Niger me dyshimin për kapsllëk, ishte dehidratuar dhe i dhanë për të pirë ujë. Gjendja e foshnjës së dehidratuar pasi ka marrë ujë, mjeku turk shpërthen në lot.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page