Emocionuese/Kali përmallohet per pronarin e tij qe ishte ne spital dhe fillon te qaj me lot si nje femij.
Nje video ka mare miliona shikime pasi kali i nj pronarit ishte permalluar shum per pronarin e tij dhe deshironte me gjdokusht ta shhoh ate momenti kur e sheh kali qan si femij.
Per me teper shiko videon

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page