Kjo nene edhe pse nuk i kishte krahet ajo me kembet e saj ben mrekulli duke u kujdesur per femijen e saj dhe arin qe ti kryej gjitha punet e shtepis vetem me kemb.Shiko videon meposht per meshum..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.