Nena ja blen per here te par nje Hixhab, por nuk e priste reagimin e vajzes, ku me plot deshir pranoji dhuraten dhe perqafoji fort nenen e saj, ishte nje dhurat e mrekullueshme dhe nje moment mjaft emocional.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.