Ne njerzit dim te jemi mosmirnjohes dhe gjdonjerit thuajse i ka ndohur qe kur ti besh mir dikujt po i njejti te ta kthej me te keq.Tek kafshet kjo dukuri eshte thuajse e panjohur.Reagimi epik i keti ujku pasi ky njeri e shpeton.Shiko videon me poshte

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page