Metodat e gabuara të ujitjes në bujqësi dhe thatësira në rritje si pasojë e ngrohjes globale ndikojnë negativisht në liqenet në #Turqi. Sipas hulumtimeve, 60 për qind e rreth 300 liqeneve janë tharë. Ekspertët thonë se nëse nuk aplikohen zgjidhjet natyrore, shumë liqene të tjera do të zhduken me thatësirë ​​në vitet e ardhshme.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.