Edhe pse luani eshte kafsha me e fuqishme por kur takohen me nje kafsh si kjo nje iriq apo Porcupine gjahu behet mjaft e veshtir ku shkakton mjaft probleme dhe reziqe per luanet.Per meteper shiko videon meposht..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.