Ndodhet në lumin Ghalidzga (Aaldzga) dhe një hekurudhë e lidh atë me Ochamchire. Akarmara, një zonë brenda qytetit, është një qytet fantazmë me apartamente dhe fabrika të braktisura, të cilat u bënë të pabanuara në fillim të viteve 1990 për shkak të Luftës në Abkhazia (1992-3), dhe sot është shtëpia e vetëm 35 banorëve.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.