Çfarë është në videon Porta Potty Dubai? “Porta Potty Dubai” (Një term për tualetet portative)
Domethënia e Porta Potty Dubai dhe tregimet e rrëfimit të modeleve në Instagram.
Porta Potty Dubai ekziston prej disa vitesh dhe gjithnjë e më shumë influencues të Instagramit shfaqen herë pas here me rrëfimin e tyre dhe takimet e festës luksoze në Dubai. Dhe disa nga takimet janë të çuditshme, më besoni.
Mësohet se videoja përmban veprime tronditëse pasi skenat e ndyra po ndodhin me femrat e ardhura nga Afrika sepse donin të ishin mjaft të pasura. Por gjithsesi, fytyra e atyre femrave është nën vello, pasi asnjë pamje apo asgjë nuk është zbuluar nga askush tjetër. Mirëpo mes gjithë këtyre doli një deklaratë e një vajze ku ajo thoshte “Thirra një nga shoqet e mia të ngushta teksa po shfaqej e mbështjellë me mut dhe ajo tha gjithçka”. Më tej, ajo ka përmendur moshën e asaj vajze që është rreth 22-vjeç dhe për këtë arsye po vijnë reagime të ashpra, pasi klipi po qarkullon në rrjetet sociale. shiko pamjet me posht

Cfar fshihet pas Arabëve të Pasur/Pamje të tmershme ku ata blejn vajza të reja nga gjith BOTA përfshir edhe ato Shqiptare(VIDEO)

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.