Ushtria e Afrikës së Jugut ka nisur një operacion emergjent rreth Durbanit, pasi qyteti u godit nga përmbytjet vdekjeprurëse. Të paktën 45 njerëz janë vrarë, pasi reshjet e dendura të shiut shkatërruan ndërtesa dhe ndërprenë energjinë në mijëra shtëpi. Shumë prej tyre kanë pritur të shpëtohen në çatitë e tyre pasi zyrtarët u bëjnë thirrje të gjithë atyre në zonat e ulëta të shkojnë në strehimoret e evakuimit. Transmeton Yasmine El-Sabawi.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.