Nje tragjedi e tmershme eshte kapur ne kamerat e siguris ne kopshtin zologjik, ku nje nene hedh foshnjen e saj ne kasollen e Ariut,por ariu nuk e sulmon, per disa minuta punonjesit e kopshtit zologjik futen mbrenda dhe shpetojn foshnjen.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.