Nje ngjarje e tmersdhme ka ndodhur ne vendin tone teksa nje dash sulmoin nje te moshuar per vdekje.Ajo qe ka mar vemndejn e publikut eshte personi qe filmonte dhe nuk bente asnje reagim qe ti ndihmonte te njejtit.shiko videon em pshte


By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.