Presidenti i frances emanuel macron ka mare vendim qe te mbyll shum shkolla dhe edukatore te cilet udhezonin ne islam.Sipas macron dhe qeveris francese keto shkolla po humbin integritetin e frances dhe edukon gjenerata te cilat nuk jane ne pajtueshmeri me francen dhe edukaten francese.Muslimanet jane ngritur ne protesta dhe nuk duan qe ky vendim te hyj ne fuqi.Shiko videon me poshte

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.