Ngjarje te vajzave perderisa rrihen koheve te fundit po shtohen sidomos ne perendim.Nje ngjarje e till eshte regjistruar mengjesin e sotem ne perendim te Amerikes ku 2 shoqen zihen dhe luftojn shkaku i nja djali.Ngjarja eshte kapur nga kamerat e shokeve qe ishin aty afer..shiuko videon me poshte

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page