Një muezin vdes duke lexuar Kuran, çfarë vdekjeje duhet të jetë kjo! Të gjithë pyesim veten se si Allahu dhe të gjithë engjëjt duhet ta kenë pritur atë!
Muezini i Mesxhid Al-Sulejmanit, i cili ndodhet në Xheda të Arabisë Saudite, ka ndërruar jetë teksa lexonte Kur’an dhe ishte në pritje të faljes së namazit të sabahut. pamjet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page