E Rëndë/ Ndrron Jet Imami Gjat Kryerjes Se Namazit, Shiko Reagimin e Xhematit (VIDEO) ata nuk e prishin namazin por nje xhemat vazhdon dhe ndermer rrolin e imamit shiko videon

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.