Bombat ruse synuan këtë herë një spital për fëmijë. Ukraina njoftoi se sulmi ndaj spitalit në qytetin e Mariupol u krye gjatë armëpushimit të përkohshëm. Pas sulmit, të cilin presidenti Zelenski e quajti “mizor”, spitali ishte rrënuar. Një frikë e re nga bombardimi në momentet kur një ushtar ukrainas tentoi të qetësonte djalin që po kërkonte nënën e tij dhe përpjekja për të shpëtuar gruan e plagosur shtatzënë zbuloi edhe një herë fytyrën e hidhur të luftës.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.