Ergün Arslan u godit me thikë për vdekje në Dijarbakır, me arsyetimin se kishte bërë një foto të një vajze duke luajtur në park dhe u marshua në rrugë nga humbja e gjakut. Megjithatë, doli se Arslan po përpiqej të parandalonte ngacmimet. Vogëlushja në deklaratën e saj tha se ka qenë dikush tjetër që ka bërë fotot. Ergün Arslan, i cili vdiq në moshën 35 vjeçare, u varros në rrethin Sur.
iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/VyuLDzCVvb0″ title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen>

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.