Pikat kryesore të mundjes së krahut të Alexandr Beziazykov 20 vjeç, i njohur ndryshe si SCHOLBOY në turne në Rusi, SHBA dhe Emiratet e Bashkuara Arabe.Ai mer pjes ne cdo turne dhe eshte njeri nga me te fortit..shiko videon me poshte

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page